Vacature Ervaren webdeveloper software ontwikkelaar programmeur .NET omgeving Utrecht fulltime

 • Minimaal HBO
 • Minimaal 3 jaar ervaring
 • Vast contract / Tijdelijk contract / Freelance
 • Salaris in overleg
 • 40 uur per week


Functieomschrijving

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Webdeveloper Software Ontwikkelaar Programmeur .Net


Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste, innovatieve webdeveloper die ons software team in Utrecht komt versterken. Je houdt je merendeels bezig met het onderhouden en verbeteren van bestaande softwarepakketten van grote klanten in de sierteelt sector.
Daarnaast ben je, samen met je team, bezig met nieuwe projecten gericht op productontwikkeling, nieuwe technologie etc.


Over MJK

MJK Automatisering Plus is een betrouwbare partner in ICT-business. Een toonaangevende en professionele ICT-infrastructuur specialist voor het midden- en kleinbedrijf. Vanuit een full-service benadering biedt MJK een uitgebreid portfolio aan hardware, software en ICT-diensten. Van clients tot grote serversystemen, van compleet ICT-servicebeheer tot specifieke softwareoplossingen voor de sierteelt sector. De kracht van MJK is dat alle onderdelen van het automatiseringsproces onder één dak beschikbaar zijn.


Wij bieden

 • Marktconform salaris
 • Complexe maatwerk uitdagingen
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Dynamische werkomgeving


Heb jij interesse in deze functie?

Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV. Je kunt reageren via deze website. Voor vragen en meer informatie over de functie van Webdeveloper neem je contact op met M. Krabshuis op nummer 030-6000959.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Goede kennis / ervaring met .NET en C# en MVC en TFS en SCRUM
 • Goede kennis / ervaring met Microsoft SQL server
 • Goede kennis / ervaring met JavaScript, CSS, HTML, jQuery
 • Kennis en werkervaring met Windows en Linux Webservers is een pre
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je woont in de randstad of daar vlak buiten


Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Bedrijfsomschrijving

MJK Automatisering Plus B.V. is een automatiseringsbedrijf met directe aanspreekpunten gevestigd op kantorenpark De Wetering in Utrecht. Onze speerpunten zijn High Availability Systems, Custom Made software, Fujitsu Select Expert, Kerio software solutions en One Stop Shopping.

High Availability Systems:
Wij zijn Fujitsu Select Expert partner en hebben veel ervaring met het inrichten van server systemen die altijd beschikbaar moeten zijn. Uitval van een server resulteert meestal in het mislopen van omzet, improductiviteit van personeel en in het ergste geval verlies van klanten. Met onze oplossingen verzekert u zich tegen deze risico's.

Custom Made software:
Met onze maatwerk software bouwen wij een oplossing voor uw uitdaging. Wij maken onder andere complexe E.R.P. en logistieke systemen, websites met bijvoorbeeld een shop en data-entry systemen.

Kerio Software solutions:
MJK Automatisering Plus B.V. is Kerio preferred Partner. Kerio is o.a. de ontwikkelaar van Kerio Connnect, de meest toonaangevende concurrent voor Microsoft Exchange. Heel eenvoudig op te zetten en te beheren. Prijstechnisch is het veel interessanter door een veel lagere T.C.O. (total cost of ownership). Andere prijswinnende producten van Kerio zijn Kerio Control de gecertificeerde firewall oplossing, Kerio Workspace en Kerio Operator, een telefooncentrale maar dan eenvoudig te beheren. Kerio Workspace is de jongste telg uit de stal ven Kerio en laat organisaties eenvoudig documenten delen en samenwerken aan nieuwe ideeën.

One Stop shopping:
Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw automatiseringsbehoeften en verbruiksartikelen. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen en inrichten van complete kantoorautomatisering omgevingen en het inrichten van digitale klaslokalen. Maar ook werkstations, software, netwerk componenten, printers, telefonie oplossingen, bedrijfsabonnementen en concurrerend geprijsde verbruiksartikelen zoals toners.

Kwaliteit:
Kwaliteit lijkt een vanzelfsprekend begrip, maar meestal wordt kwaliteit achteraf ervaren. Wij hebben er voor gekozen om kwaliteit vooraf herkenbaar te maken. Daarom zijn we er trots op dat we o.a. Microsoft Certified Partner, Kerio preferred partner en Fujitsu Select Expert Partner zijn.

MJK Automatisering Plus B.V. levert al sinds 1997 diensten op het gebied van Informatie en Communicatietechnologie (ICT) in de breedste zin van het woord. De medewerkers van MJK Automatisering Plus hebben meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering.


Salarisinformatie

Salaris in overleg

 

Overige info

Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden