MJK Automatisering Plus B.V. is een allround automatiseringsbedrijf gevestigd op bedrijventerrein De Wetering in Utrecht. Onze speerpunten zijn High Availability Systems, Custom Made software, Fujitsu Select Expert, en One Stop Shopping.

 

High Availability Systems

Wij zijn Fujitsu Select Expert partner en hebben veel ervaring met het inrichten van server systemen die altijd beschikbaar moeten zijn. Uitval van een server resulteert meestal in het mislopen van omzet, improductiviteit van personeel en in het ergste geval verlies van klanten. Met onze oplossingen verzekert u zich tegen deze risico's.

 

Custom Made software

Met onze maatwerk software bouwen wij een oplossing voor uw uitdaging. Wij maken onder andere complexe E.R.P. en logistieke systemen, websites met bijvoorbeeld een shop en data-entry systemen.

 

One Stop shopping

Wij zijn uw aanspreekpunt voor al uw automatiseringsbehoeften en verbruiksartikelen. U kunt bij ons terecht voor het aanleggen en inrichten van complete kantoorautomatisering omgevingen en het inrichten van digitale klaslokalen. Maar ook werkstations, software, netwerk componenten, printers, telefonie oplossingen, bedrijfsabonnementen en concurrerend geprijsde verbruiksartikelen zoals toners.

 

Kwaliteit

Kwaliteit lijkt een vanzelfsprekend begrip, maar meestal wordt kwaliteit achteraf ervaren. Wij hebben er voor gekozen om kwaliteit vooraf herkenbaar te maken. Daarom zijn we er trots op dat we o.a. Microsoft Certified Partner en Fujitsu Select Expert Partner zijn.

 

MJK Automatisering Plus B.V. levert al sinds 1997 diensten op het gebied van Informatie en Communicatietechnologie (ICT) in de breedste zin van het woord. De medewerkers van MJK Automatisering Plus hebben meer dan 25 jaar ervaring in de automatisering.

Fujitsu select expert logo